Tietoa meistä

Mikä on Omnia Makerspace

Omnia Makerspace on avoin teknologiakehittelyn ja verkostoitumisen tila Espoon Otaniemessä, A Grid -yhteisössä.

Teknologiapainotteiset pajat, opintojaksot, vapaa kokeilu ja työelämässä tapahtuva oppiminen ovat toiminnan keskiössä.

Omnia Makerspace sopii erityisesti Omnian oppijoille ja henkilöstölle, A Gridin startupeille, BusinessEspoo-verkostolle sekä kaikille alueen teknologiakehittämisestä kiinnostuneille.

Omnia Makerspacessa on käytettävissä 3D-tulostimia, robotiikkaa, vinyylitulostin, laserleikkuri, elektroniikan rakenteluun soveltuvia rakennussarjoja sekä esimerkiksi juotospöytä ja virtuaalitodellisuuslaitteita. Lisäksi tiloissa on mediastudio esimerkiksi podcastien kuvaamiseen tai pienten tuotekuvien ottamiseen.

Omnia Makerspacen isäntä opastaa sinua laitteiden käytössä. Ensimmäisellä kerralla laitetta käyttäessäsi käyttöopastus on pakollinen.

Puolilähikuva Siim Saarista

Makerspace isäntä

Siim Saar

Olen Omnia Makerspacessa päivittäin ja vastaan sen sujuvasta toiminnasta. Pyrin varmistamaan, että laitteet pysyvät kunnossa ja että kaikki vieraat saavat mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen.
Voit ottaa minuun yhteyttä kaikissa Omnia Makerspaceen liittyvissä asioissa, kuten laitteiden käytössä, tilavarauksissa ja muissa käytännön järjestelyissä.

Teen parhaani varmistaakseni, että tila on aina valmis tarjoamaan mahdollisuuden luovuuden ja innovaation toteuttamiseen.

siim.saar@omnia.fi

ProjektipäälLikkö

Esko Lius

Olen digitaalisen oppimisen erikoisasiantuntija ja projektipäällikkö Omniassa. Työskentelen digitaalisen transformaation sekä uusien pedagogisten strategioiden ja käytäntöjen parissa sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa.

Omnia Makerspacen lanseerasimme vuonna 2019. Nyt kehitämme vertaisyhteistyötä digitaalisten taitojen parantamiseksi erityisesti teknologia-aloilla sekä toisen asteen ja korkea-asteen ammattiin liittyvän oppimisen arviointia hybridikonteksteissa.

Ota yhteyttä, kun haluat tehdä uusia avauksia oppimisen, työelämän ja digitalisaation rajapinnoissa. 

Get in touch with me to explore new frontiers at the intersection of learning, working life, and digitalization. Needless to say, I’m equally proficient in collaborating in English.

esko.lius@omnia.fi

Puolilähikuva Esko Liuksesta

Seuraa toimintaamme

Espoon Työväenopiston rooli Omnia Makerspacessa

Luovuutta ja teknologiaa yhdessä Espoon työväenopisto on järjestänyt ainutlaatuisia kurssejaan Omnian Makerspacessa jo yli kolme vuotta. Tämä innovatiivinen oppimisympäristö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luovuuden ja osaamisen

Omnia Makerspacen seinää ja käytävää

Omnia Makerspace avaa jälleen ovensa elokuussa 2023!

Omnia Makerspace avaa jälleen ovensa elokuussa 2023! Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan uutta teknologiaa kanssamme. Vastaanotamme uusia ja innokkaita opiskelijoita sekä opettajia luovan teknologian maailmaan. Jos

Omnia Makerspacen esittelyvideo