Ultimaker 3

Lähikuva Ultimaker3 3D-tulostimesta

Ultimaker 3 on laadukas ja monipuolinen 3D-tulostin, joka tarjoaa korkean tarkkuuden ja tehokkaan tulostuskokemuksen erilaisille käyttäjille ja sovelluksiin.

Kuvaus

Ultimaker 3 tulostaa tehokkaasti ja tarkasti. Se on myös helppokäyttöinen niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Ultimaker 3 pystyy tulostamaan monenlaisia materiaaleja, kuten PLA, ABS, CPE, ja muita erikoismateriaaleja, mikä mahdollistaa laajan valikoiman tulostusmahdollisuuksia erilaisiin projekteihin. Tulostimessa on kaksi tulostuspäätä (dual-extrusion), mikä antaa mahdollisuuden monivärisille tulostuksille tai monimateriaalitulostuksille.

Laite on varustettu automaattisella tulostusalustan kalibroinnilla, mikä helpottaa tulostusprosessin käynnistämistä. Ultimaker 3 tukee langatonta yhteyttä ja tulostusten seurantaa etänä, mikä lisää sen käytännöllisyyttä ja käyttömukavuutta.

Ohjelmistopuolella Ultimaker 3 on yhteensopiva monien 3D-tulostusohjelmistojen kanssa, mikä mahdollistaa laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja ja integraatiota eri työnkulkuihin.

Ultimakerilla tehtävät tulostukset täytyy viipaloida ja lähettää tulostimelle Makerspacessa käytettävien 3D-ohjelmistojen avulla, jotta vältetään virheellisten asetusten käyttö.

Makerspacesta löydät PLA-materiaaleja eri väreissä.

Katso video-ohjeet tästä: