Ultimaker 2+

Kuvassa Ultimaker 2+ 3D-tulostin.

Ultimaker 2+ on korkealaatuinen 3D-tulostin, joka tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun erilaisten 3D-tulostustarpeiden täyttämiseen. Tulostin on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneille harrastajille ja ammattilaisille.

Kuvaus

Ultimaker 2+ tulostaa tarkasti ja luotettavasti eri materiaaleja, kuten PLA, ABS, CPE ja nylon, mahdollistaen monipuoliset tulostusmahdollisuudet eri projekteille. Laite tarjoaa laajan valikoiman tulostusresoluutioita, mikä mahdollistaa joustavuuden tarkkuuden ja tulostusnopeuden välillä.

Tulostimen ominaisuuksiin kuuluvat automaattinen kalibrointi, suuri tulostusalue, ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli, mikä tekee tulostimen käytöstä vaivatonta. Ultimaker 2+ on myös yhteensopiva erilaisten 3D-tulostusohjelmistojen kanssa, mikä lisää sen monipuolisuutta ja toiminnallisuutta.

Kaiken kaikkiaan Ultimaker 2+ on luotettava ja korkealaatuinen 3D-tulostin, joka tarjoaa tarkan ja monipuolisen tulostuskokemuksen eri käyttäjäryhmille ja sovelluksiin.

Tulostustyöt on viipaloitava ja lähetettävä tulostimelle Makerspacessa käytettävien 3D-ohjelmistojen avulla, jotta vältetään virheellisten asetusten käyttö.

Makerspacesta löydät PLA-materiaaleja eri väreissä.

Katso video-ohjeet tästä: