Anycubic M3 plus

Anycubic 3D-tulostin

Anycubic Photon M3 Plus on tehokas 3D-hartsitulostin. Laite on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista ja tarkkaa tulostusta useille käyttäjille, kuten harrastajille, ammattilaisille ja pienyrityksille.

Kuvaus

Photon M3 Plus käyttää stereolitografiaa (SLA) ja LCD-näyttöteknologiaa, mikä mahdollistaa nopeamman tulostusprosessin verrattuna perinteisiin 3D-tulostimiin. Laite on varustettu tarkalla resoluutiolla, mikä tekee siitä sopivan pienille ja yksityiskohtaisille tulosteille.

Tulostimen käyttö on helppoa ja käyttäjäystävällistä sen selkeän kosketusnäytön ja intuitiivisen ohjelmiston ansiosta. Anycubic Photon M3 Plus tukee useita erilaisia 3D-tulostusmateriaaleja, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden valita sopivimman materiaalin projekteihinsa.

Laite on varustettu turvatoiminnoilla, kuten UV-suojatulla kotelolla ja automaattisella sulkemisella, mikä lisää käyttäjän turvallisuutta tulostusprosessin aikana.

Anycubic Photon M3 Plus on luotettava ja monipuolinen 3D-resin-tulostin, joka tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja tarkkuuden erilaisille käyttäjille ja projekteille.
Anycubic tulostinta käyttäessäsi noudatathan erityistä huolellisuutta, käsittele laitetta hellävaraisesti, noudata turvaohjeita ja ylläpidä siisteyttä.
Makerspacesta löytyy erivärisiä Phrozen 4K resiniä, jossa on

  • Vähäinen kutistuminen
  • Korkea resoluutio
  • Matala viskositeetti ja haju
  • Nopea ja tarkka tulostus

Katso video-ohjeet tästä: