Studio

kuva studiosta, jossa kaksi tuolia

Studiosta löytyy:
4 taustakartonkia, green screen, bluetooth mikit, podcast mikit, ääni-mixeri, lighboard, led-valot ja valkoiset sateenvarjot.

Kuvaus

Omnia Makerspace Studio on noin 30 m2 erillinen tila valo- ja videokuvaukseen. Vaikka Studio ja Makerspacen päätila on erotettu vain lasiseinällä, on äänieristys näiden välillä hyvä.

Käytettävissä on 3 led-valoa ja 2 valkoista sateenvarjoa, neljä eriväristä taustaa (sininen, keltainen, harmaa kartonki tai valkoinen taustaseinä) sekä greenscreen-seinäke. Äänitykseen on kaksi studiomikrofonia ja langaton Røde Wireless Go2 sekä perustason lavalier-mikrofonit. Voit kuvata omalla kalustolla tai käyttää Makerspacen Canon EOS R -kameraa. Lisäksi studiossa on lightboard, joka mahdollistaa opetusvideoiden tekemisen. Teleprompterina voit käyttää isoa tv-ruutua tai iPadiä, jossa teleprompter-appi.

Makerspace-henkilökunta auttaa sinua studion asetusten kanssa, mutta sinulla tulee olla omat kuvaus- ja editointitaidot. Studiomme tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit luoda ammattimaisia ja laadukkaita videoita omiin tarpeisiisi.

Muistathan aina laittaa studion kuntoon kuvauksien jälkeen ja palauttaa tavarat omille paikoilleen. Laitteita ei lainata ulos studiosta.