Vinyylin tulostinleikkuri ja lämpöprässi

Vinyylin tulostinleikkuri ja lämpöprässi

VersaSTUDIO BN-20 on kompakti, ammattimainen tulostinleikkuri, joka tulostaa kestävää grafiikkaa ulko- ja sisäkäyttöön. Sen Print&Cut -ominaisuudet antavat mahdollisuuden tuottaa etikettejä, tarroja ja lämpösiirtokalvoja vaivatta. Metalliset värit tuovat tulosteisiin näyttävän säväyksen. VersaSTUDIO BN-20:n monimuotoisuus antaa rajattomat mahdollisuudet luovien ratkaisujen tuottamiseen.

Kuvaus

VersaSTUDIO BN-20 tulostaa kestävää grafiikkaa vinyylille ulko- ja sisäkäyttöön. Sen integroidut leikkuri-tulostusominaisuudet (Print&Cut) antavat mahdollisuuden tuottaa etikettejä, tarroja ja lämpösiirtokalvoja vaivatta. Metalliset värit tuovat tulosteisiin näyttävän säväyksen.

Muotoonleikkaus ja moniväritulostus soveltuvat erilaisiin käyttötarpeisiin kuten vaatteiden merkintöihin, myymälöihin, promootiotarkoitukseen tai opasteisiin. Tekstiilitulosteissa käytetään valkoista kalvoa jonka voi painaa minkä väriseen paitaan tai muuhun tekstiiliin tahansa. Omnia Makerspacessa on tätä varten lämpöprässi.

Tulostustiedosto valmistellaan Adobe Illustratorissa , ja lähetetään tulostimelle VersaWorks RIP ohjelman kautta. 

Ominaisuudet:
* Soveltuu erinomaisesti vaatteisiin kiinnitettävien lämpösiirtomateriaalien tulostamiseen sekä tarrojen, siirtokuvien, myymälämateriaalien, pienten julisteiden ja opasteiden tekemiseen
* Integroitu leikkuri- (Print&Cut) teknologia mahdollistaa kuvien tulostamisen ja leikkaamisen yhdellä laitteella
* Rolandin Eco-SOL MAX CMYK ja Metallic Silver -väreillä mahdollista tulostaa näyttävää moniväristä grafiikkaa metalliväreillä
* Materiaalin leveys: 150 – 515 mm
* Tulostusleveys: max 480 mm
* Tulostus- ja leikkausnopeus CMYK-väreillä : esim. 40 kpl 10 x 10 cm tarroja/h

Katso video-ohjeet tästä: